Bitcoinin hintaennuste: saavuttaako hinta 20 000 dollaria ennen korjaamista?

Bitcoinin hinta 18387 dollaria lehdistöaikana.

Bitcoinin hinta nousussa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä
Bitcoinin hinnan odotetaan ylittävän 20000 dollaria ennen korjaamista

Bitcoinin hintaennuste: Tämän päivän hintakatsaus

Bitcoinin hinta avattiin 18432 dollariin, mikä jatkoi eilisen laskusuuntausta. Karhut eivät kuitenkaan onnistuneet keräämään paljon vauhtia, ja hinta on vakiinnuttanut 18 000 dollarin ja 18 500 dollarin välillä. Tällä hetkellä hinta on 18 345 dollaria, mikä osoittaa 0,47 prosentin laskua päivän avaushinnasta.

Bitcoinin hintakatsaus viimeisen 24 tunnin aikana

Bitcoinin hinta avautui pienellä laskusuuntauksella, joka näytti jatkuvan koko päivän. Ostajat löysivät pian tukea, kun hinta laski 18 000 dollariin ja aloitti trendin kääntämisen. Hinta nousi muutaman tunnin ajan karhujen jatkuvasti painetta kohden. Hinta nousi 18 786 dollariin ennen kuin karhut ottivat haltuunsa. Hinta laski 18 150 dollariin ennen kuin se löysi tukea tasolla – tällä hetkellä hinta on vakiinnuttamassa alueella, jossa karhut hallitsevat lyhyen aikavälin kaaviota.

Teknisistä indikaattoreista RSI aloitti päivän nojaten kohti ylimyydettyä aluetta, mikä osoittautui totta nousutahdin alkaessa kello 01:00 UTC. RSI pysyi neutraalina muutaman tunnin ajan, ennen kuin se ehdotti hieman yliostettuja olosuhteita klo 10.00. Hintatoiminta seurasi pian mallia. Tällä hetkellä RSI on neutraali, kun taas MACD on edelleen laskeva, ja sen merkkejä nousevasta liikevaihdosta.
Aiheeseen liittyvät julkaisut
Bitcoin-valaat ja yksityissijoittajat ostavat edelleen BTC: tä hintaan 18 000 dollaria
Miksi tämä parabolinen Bitcoin-trendi pysähtyy vain 22 000 dollariin
Nouseva Bitcoin-hintaennuste näyttää epävakaalta, kun BTC / USD vähenee lähellä $ 19K
BTC / USDT-trendianalyysi: voimakas korjaus on tapahtunut
BTC USD marraskuu kaavio

Yllä oleva kaavio osoittaa, että Bitcoin-hinta aloitti kuukauden laskevalla nousutoiminnalla. Ostajat kuitenkin puolustivat tukea 13 245 dollarilla ja aloittivat nousevan rallin. Hinta alkaa nousta lyhyen konsolidointijakson jälkeen. Hinta jatkoi nousua 7. marraskuuta asti, jolloin härät kohtasivat voimakkaan vastarinnan.

Hylkäämisestä huolimatta sonnit vetäytyivät läpi ja jatkoivat rallia lyhyen laskun jälkeen. Ralli jatkui 14. marraskuuta asti, jolloin härät näyttivät uupuneilta. Ostajat jatkoivat kuitenkin veloittamista eteenpäin, kun konsolidointi oli lähellä 16 000 dollarin rajaa. Hinta nousi edelleen ensi viikolla, kun se nousi yli 18 000 dollarin, missä se tällä hetkellä leijuu.

Bitcoinin hintaennuste: Mihin Bitcoinin hinta on menossa?

Bitcoinin hinta aloitti vuoden lievällä nousulla, kun taas markkinat eivät vieläkään olleet toipuneet salaustalvesta 2018. Nouseva vauhti vaikutti kuitenkin lyhytaikaiselta, kun hinta laski lähes 4000 dollariin maaliskuussa. Ostajat kuitenkin puolustivat avaintukea 4 000 dollarilla ja aloittivat nousevan rallin, joka on nostanut hintaa merkittävästi siitä lähtien.

Hinta nousi tasaisesti, kunnes se saavutti alueen välillä 8000-10 000 dollaria. Hintatoiminta vakiintui sitten lähes kahden kuukauden ajaksi, kun härät ja karhut taistelivat määräävän markkina-aseman puolesta. Härät yrittivät laskuttaa yllä, mutta eivät voineet tehdä niin vasta syyskuussa. Siitä lähtien sonnit ovat olleet hallinnassa, ja hinta nousee jyrkässä nousussa lokakuun ja marraskuun loppupuolella.

Teknisistä indikaattoreista RSI osoittaa, että nykyinen Bitcoin-hinta on liian korkea, ja viittaa siihen, että omaisuuserä on ostettu yli. Indikaattori viittaa siihen, että hinta vaatii terveellisen korjauksen ennen härkärallin jatkamista. MACD osoittaa kuitenkin, että ostajat hallitsevat edelleen hintatoimia tiukasti ilman merkkejä laskevasta liikevaihdosta.

Hintatoiminta näyttää siltä, ​​että se tarvitsee terveellisen korjauksen. Vauhti viittaa kuitenkin siihen, että härät voivat jatkaa harjoittamista eteenpäin pelon puuttuessa (FOMO) alkaa. Sellaisena hinnan voidaan odottaa nousevan edelleen toivoen koskettavan 20 000 dollaria joulukuun alussa tai puolivälissä. Korjaus tapahtuu kuitenkin, vaikkakin korkeammalla hintatasolla.